ONO ŠTO NAS IZDVAJA OD
DRUGIH JE KVALITET

Trudimo se kvalitetom da napravimo razliku u odnosu na druge

Kombinujući najnovije tehnologije i visokokvalitetne materijale, te pružajući lični pristup svakom klijentu, nastojimo da izgradimo dugoročno povjerenje sa našim kupcima.
Naša posvećenost detaljima i kvaliteti u svakoj fazi proizvodnje i ugradnje stolarije je ono što nas izdvaja od drugih.
Naši stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u industriji metalne i PVC stolarije nude individualno savjetovanje našim klijentima kako bi im pomogli da odaberu najbolje opcije za svoje projekte.
Uz to, naša vrhunska tehnologija proizvodnje i precizna ugradnja garantuju ne samo izdržljivost naših proizvoda, već i dugoročnu funkcionalnost i energetsku efikasnost.
Naši proizvodi su izrađeni od njemačkih profila TROCAL i KÖMMERLING, te se izdvajaju po svojoj trajnosti, izdržljivosti, energetskoj učinkovitosti i sigurnosti.
20230422-141436

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI?

„Sarađivali smo sa kompanijom Miljković na projektu zamjene stolarije na našim poslovnim objektima i moram reći da smo bili izuzetno zadovoljni njihovim pristupom, stručnošću i kvalitetom proizvoda. Naša nova ALU stolarija ne samo da izgleda sjajno, već je i uštedjela našu kompaniju na računima za grijanje i hlađenje.“

Neven Savanović

Vlasnik kompanije NENASAL

„Zaista smo bili impresionirani individualnim pristupom i savjetovanjem koje smo dobili od kompanije Miljković. Njihovi stručnjaci su nam pomogli da odaberemo najbolje opcije za zamjenu PVC stolarije naših stambenih zgrada. Kada su proizvodi bili instalirani, primijetili smo veliku razliku u energetskoj efikasnosti i smanjenju buke iz okoline.“

Damjan Maksimović

Direktor kompanije NS SOFT

„Sarađivali smo sa kompanijom Miljković na nekoliko projekata zamjene ALU stolarije naših proizvodnih hala i magacina. Moramo priznati da su njihova precizna ugradnja i korištenje najkvalitetnijih materijala zaista impresivni. Naša nova stolarija ne samo da izgleda odlično, već je i poboljšala radne uslove u našim objektima.“

Vladimir Janković

Vlasnik kompanije DRVO-G

NAŠE USLUGE

IZRADA ALU I PVC STOLARIJE

Naši stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom pružaju vrhunsku izradu aluminijumskih i PVC proizvoda po mjeri vašeg doma ili poslovnog prostora. Garantujemo kvalitet i dugotrajnost.

DOSTAVA NA VAŠU ADRESU

Bez obzira na vašu lokaciju, naša brza i sigurna dostava će vam omogućiti da uživate u vašim novim proizvodima u najkraćem mogućem roku.

UGRADNJA I SAVJETOVANJE

Vršimo kvalitetnu ugradnju i pružamo besplatne savjete za održavanje stolarije, kako bi Vaš dom bio siguran i udoban, te kako bi se produžio vijek trajanja proizvoda.

0
ZAPOSLENIH RADNIKA
0 +
ZAVRŠENA PROJEKTA
0
POSLOVNE JEDINICE
0
OSVOJENIH NAGRADA

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imate li pitanja o našim proizvodima ili uslugama? Slobodno nas kontaktirajte putem telefona, e-pošte ili online obrasca za kontakt. Naši stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom su spremni da odgovore na vaša pitanja i pruže savjete kako bismo vam pomogli da donesete najbolje odluke za vaše potrebe.
Glavni materijali za izradu prozora i vrata su aluminijum i PVC.
Aluminijumski prozori i vrata su izdržljivi, čvrsti, otporni na koroziju, imaju dobru toplotnu izolaciju, lako se održavaju i mogu se prilagoditi različitim stilovima i dizajnima.
PVC prozori i vrata su takođe izdržljivi, imaju dobru toplotnu izolaciju, pružaju zvučnu izolaciju, lako se održavaju, i imaju nižu cijenu u odnosu na aluminijumske prozore i vrata.
Ugradnja prozora i vrata je obično dio usluge koju pružaju proizvođači. Stručnjaci će doći na vašu lokaciju, uzeti mjere, izraditi prozore i vrata prema vašim specifikacijama, a zatim ih montirati.
Garantni rokovi se obično kreću od 5 do 10 godina, u zavisnosti od proizvođača i modela.
Da, aluminijumski i PVC prozori i vrata se mogu prilagoditi različitim oblicima i veličinama prema vašim specifičnim zahtjevima.

FOKUSIRAMO SE SAMO NA NAJBOLJE BRENDOVE

Naša posvećenost najboljim brendovima PVC stolarije nije samo marketinški slogan, već temelj našeg poslovanja. Svaki proizvod koji izlazi iz naših pogona prolazi rigorozne testove kvalitete kako bismo osigurali da ispunjava najviše standarde izdržljivosti, energetske efikasnosti i dizajna. Sa našim proizvodima možete biti sigurni da ulažete u trajno rješenje za vaš dom ili poslovni prostor. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju vrhunske stolarije koja će vas oduševiti svojim performansama i estetikom. Kada se odlučite za nas, birate samo najbolje brendove i zajedno gradimo prostor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i očekivanja.